• Κωνσταντινουπόλεως 14, Σέρρες
  • +30 23210 75444

ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι είμαστε

Προφίλ

Με βαθιά γνώση στο αντικείμενο  του pest control και τις Απολυμάνσεις στις Σέρρες η  Απολυμαντική Σερρών  από το 2010 δημιουργεί ένα ασφαλές  οικιακό, αστικό, βιοτεχνικό και βιομηχανικό περιβάλλον δίνοντας λύσεις σε μια μεγάλη γκάμα  από προβλήματα  που έχουν άμεση σχέση με τον έλεγχο των παρασίτων. Έτσι επιτυγχάνουμε την ασφάλεια και την απρόσκοπτη ευημερία  του νοικοκυριού αλλά φυσικά και της  Σερραϊκής επιχείρησης .

Το πλήρες  καταρτισμένο  συνεργείο μας σε θέματα αντιμετώπισης προσβολών από έντομα , ακάρεα, τρωκτικά , παθογόνα και διάφορα σπονδυλωτά , είναι έτοιμο να δώσει λύση στο πρόβλημά σας πραγματοποιώντας σε πρώτο χρόνο  δωρεάν αυτοψία και συμβουλευτική, δρομολογώντας στην συνέχεια την κατάλληλη χημική  εφαρμογή  ή ακόμη και την καταπολέμηση με οικολογικά και πλήρως ατοξικά μέσα. 

Δημιουργώντας ένα αρχείο καταγραφής  ανά χώρο και περιστατικό, είμαστε σε θέση να έχουμε πλήρη εικόνα και σε βάθος χρόνου,  των προβλημάτων που παρουσίασε και παρουσιάζει  ένα σπίτι , μια εξοχική κατοικία, ένα κατάστημα , ένα ξενοδοχείο όπως επίσης και ένα εργοστάσιο.

Η επιλογή του συνεργείου μας καθίσταται πολύ χρήσιμη και απαραίτητη καθώς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμά σας πραγματοποιώντας δωρεάν αυτοψία όπως επίσης και επισήμανση οποιονδήποτε άλλων παρασιτικών προβλημάτων, που είτε εσείς ίσως δεν έχετε αντιληφθεί, είτε μπορεί να αποτελέσουν μελλοντικά σοβαρό θέμα. Ο συνδυασμός της μακρόχρονης εμπειρίας μας, της τεχνικής κατάρτισης και πολύ λογικών τιμών μας , θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας  βασιζόμενοι στην υψηλή αποτελεσματικότητα από την πρώτη μας εφαρμογή.

ΜΑΛΑΜΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ Α.Π.Θ.

 

Η επιλογή του συνεργείου μας για Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις στις Σέρρες καθίσταται πολύ χρήσιμη και απαραίτητη καθώς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμά σας πραγματοποιώντας δωρεάν αυτοψία όπως επίσης και επισήμανση οποιονδήποτε άλλων παρασιτικών προβλημάτων, που είτε εσείς ίσως δεν έχετε αντιληφθεί.Ακολουθηστε μας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ